| Savrsenstvo | |
|
+12Golden B Tool queen. Mon amour stargirl error(no.23) Amyicha *Little_♥_Princess* Gabrielle Solis Anđela ^^ Aleksandra BeogradskiDečak 16 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
stargirl she belives

Broj poruka : 3825 Horoskopski znak :  Godine : 22 Datum pristupa : 22.12.2011
 | Naslov: Re: Savrsenstvo Pet Feb 17, 2017 6:10 pm | |
| Ne postoji savršeno ali sam zaljubljena u nesavršeno. | |
|
 | |
Selina Kyle もののあわれ

Broj poruka : 10326 Horoskopski znak :  Godine : 22 Datum pristupa : 11.10.2013
 | Naslov: Re: Savrsenstvo Sub Dec 22, 2018 11:16 pm | |
| Jebote to jurenje savršenstva je moj najveći problem u životu. Ja kad nešto radim, podsvesno nabijem sebi neki pritisak da to mora da bude savršeno, da to mora da bude najbolje. Suvišno je pričati i o razočarenju koje sledi kad ne ostvarim taj cilj. Nikad ga i ne ostvarim, jer, očigledno, u mojoj glavi i od najboljeg postoji bolje. | |
|
 | |
Mad hatter užas postmoderne

Broj poruka : 48326 Horoskopski znak :  Godine : 26 Datum pristupa : 27.10.2009 Lokacija : Beli grad
 | Naslov: Re: Savrsenstvo Sre Sep 16, 2020 4:47 pm | |
| Nesavršenstvo mi je savršeno. _________________ I knew who I was this morning, but I've changed a few times since then | |
|
 | |
Selina Kyle もののあわれ

| |
 | |
enfant du monde Mesečeva kći

Broj poruka : 13625 Horoskopski znak :  Godine : 26 Datum pristupa : 19.12.2009
 | Naslov: Re: Savrsenstvo Ned Jun 27, 2021 7:43 pm | |
| - Selina Kyle ::
- Selina Kyle ::
- Jebote to jurenje savršenstva je moj najveći problem u životu. Ja kad nešto radim, podsvesno nabijem sebi neki pritisak da to mora da bude savršeno, da to mora da bude najbolje. Suvišno je pričati i o razočarenju koje sledi kad ne ostvarim taj cilj. Nikad ga i ne ostvarim, jer, očigledno, u mojoj glavi i od najboljeg postoji bolje.
 Slažem se. Perfekcionizam mi je skoro upropastio život jer sam potpuno prestala da započinjem bilo šta, znajući da neće biti savršeno kada završim. | |
|
 | |
Selina Kyle もののあわれ

| Naslov: Re: Savrsenstvo Ned Jun 27, 2021 9:21 pm | |
| - enfant du monde ::
- Perfekcionizam mi je skoro upropastio život jer sam potpuno prestala da započinjem bilo šta, znajući da neće biti savršeno kada završim.
Upravo ovo. Nije mi ga skoro upropastio, nego sigurno upropastio. I još, svaka moja prokrastinacija je isključivo produkt perfekcionizma. | |
|
 | |
Eddie Munson Life Goes On

Broj poruka : 109947 Horoskopski znak :  Godine : 27 Datum pristupa : 06.09.2009
 | Naslov: Re: Savrsenstvo Sre Jun 30, 2021 3:29 am | |
| Mislim da savrsenstvo postoji samo u nekim malim, prolaznim trenucima. Mislim to zapravo i nisu mali trenuci, mogu da budu neke svakodnevne obicne stvari ili nesto veliko sto smo dugo iscekivali, ali savrsenstvo je za mene sam taj trenutak kad zastanem na par sekundi i shvatim da je u tom trenutku sve kako treba i da sam srecna. Cak i ako taj trenutak brzo prodje, taj osecaj srece, smirenosti, pripadnosti, uzbudjenja ili cega god drugog mi ostaje u secanju. | |
|
 | |
Mad hatter užas postmoderne

Broj poruka : 48326 Horoskopski znak :  Godine : 26 Datum pristupa : 27.10.2009 Lokacija : Beli grad
 | Naslov: Re: Savrsenstvo Sre Feb 23, 2022 5:12 am | |
| - Mad hatter ::
- Nesavršenstvo mi je savršeno.
Na mnogim poljima volim nesavršenstva. Volim prosečnost i raduje me. O savršenstvu ne razmišljam jer ne verujem da potpuno postoji i mislim da bih se izgubila u zamišljanju i pravljenju ideje savršenstva i da bih tako zanemarila radost realnosti, prosečnosti ili nesavršenstva. _________________ I knew who I was this morning, but I've changed a few times since then | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Savrsenstvo  | |
| |
|
 | |
| Savrsenstvo | |
|