Selina Kyle もののあわれ

Broj poruka : 10326 Horoskopski znak :  Godine : 22 Datum pristupa : 11.10.2013
 | Naslov: Re: Estetske operacije Čet Jun 08, 2017 11:02 am | |
| Ne znam kako bih razmišljala da imam novca, ovako ne pomišljam na operacije. Generalno nemam ništa protiv toga, neka radi ko šta hoće, u granicama normale, naravno. | |
|
Eddie Munson Life Goes On

Broj poruka : 109947 Horoskopski znak :  Godine : 27 Datum pristupa : 06.09.2009
 | Naslov: Re: Estetske operacije Uto Jun 29, 2021 5:41 am | |
| Okej mi je neka manja korekcija, ali mi se ne svidja kad neko operacijama promeni licni opis. | |
|
Mad hatter užas postmoderne

Broj poruka : 48326 Horoskopski znak :  Godine : 26 Datum pristupa : 27.10.2009 Lokacija : Beli grad
 | Naslov: Re: Estetske operacije Sre Jun 30, 2021 11:18 pm | |
| - Selina Kyle ::
- Ne znam kako bih razmišljala da imam novca, ovako ne pomišljam na operacije. Generalno nemam ništa protiv toga, neka radi ko šta hoće, u granicama normale, naravno.
Kad sam bila mlađa, htela sam da operišem nos. Prošla me želja za tim kad sam pomislila da bih jedan dan izgledala ovako a svega par nedelja kasnije sasvim drugačije. Pritom, strah bi me bio da bi mi ružno stajao drugačiji nos. Možda bih nekada povećala grudi, ali vrlo malo - jer ih nemam uopšte  Mislim da bi malo povećavanje moglo da izgleda dovoljno prirodno. Ali i to je možda, nisam sigurna da li bih mogla ukoliko bih imala priliku. _________________ I knew who I was this morning, but I've changed a few times since then | |
|
Mon amour La curiosidad mató al gato

Broj poruka : 35857 Horoskopski znak :  Godine : 31 Datum pristupa : 14.10.2010 Lokacija : Bratislava
 | Naslov: Re: Estetske operacije Sre Jun 30, 2021 11:30 pm | |
| - Kim Taehyung ::
- Okej mi je neka manja korekcija, ali mi se ne svidja kad neko operacijama promeni licni opis.
Slažem se. Odvratno mi je kad na kilometar primetim da je neko imao intervenciju _________________  | |
|
Sponsored content
 | Naslov: Re: Estetske operacije  | |
| |
|