| Dorucak,rucak,vecera | |
|
+12Kathy H. gotcha. error(no.23) Mon amour moonchild. Nadjaa Anđela ^^ stargirl Elizabeth enfant du monde Luda_Skroz Aleksandra 16 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Golden B Only girl in the world

Broj poruka : 787 Datum pristupa : 08.08.2016 Lokacija : Roma, Italia
 | Naslov: Re: Dorucak,rucak,vecera Uto Avg 09, 2016 8:33 am | |
| Redovno doručkujem i ručam. Večeru preskačem. Obroci se najčešće sastoje od voća i povrća. | |
|
 | |
error(no.23) Moderator

Broj poruka : 27435 Datum pristupa : 05.10.2009
 | Naslov: Re: Dorucak,rucak,vecera Čet Avg 11, 2016 5:42 pm | |
| dorucak: nesto slatko, kafa,caj rucak: meso neko npr riba isto doalzi u obrzir salatice vecera: mesa  puno pvorca salate vockee puno voca uvece jedem bas | |
|
 | |
Selina Kyle もののあわれ

Broj poruka : 10326 Horoskopski znak :  Godine : 22 Datum pristupa : 11.10.2013
 | Naslov: Re: Dorucak,rucak,vecera Sre Sep 07, 2016 4:55 pm | |
| Počela sam da preskačem doručak i to me strašno nervira. Jedem tek oko 14.30. Što je najgore, ni ne osećam glad. | |
|
 | |
error(no.23) Moderator

| Naslov: Re: Dorucak,rucak,vecera Čet Sep 08, 2016 2:15 am | |
| dorucak- hleb puno hleba znam da ne valja al nmg odoleti ujutru mi bas treba da se najedem i kafa rucak- meso, povrce vecera- meso i salatica neka | |
|
 | |
Mad hatter užas postmoderne

Broj poruka : 48326 Horoskopski znak :  Godine : 26 Datum pristupa : 27.10.2009 Lokacija : Beli grad
 | Naslov: Re: Dorucak,rucak,vecera Čet Dec 01, 2016 4:27 pm | |
| Doručak nikada ne preskačem, jedino se desi ponekad da ne pojedem dovoljno. Najviše volim da pržim jaja, ali najčešće doručkujem neki namaz na par kriški hleba uz neki dodatak za sendvič, tipa suvo meso, pečenica i tome slično. Ručak umem da preskočim ako sam u toku popodneva zauzeta - na predavanjima ili na poslu provedem popodne. Inače ručam nešto kuvano. Za večeru jedem uvek nešto nezdravo haha Palačinke, picu ili neku brzu hranu naručimo. Ne mogu da zaspim ukoliko sam gladna, tako da večeru nikada ne preskačem. U poslednje vreme često večeramo griz c: _________________ I knew who I was this morning, but I've changed a few times since then | |
|
 | |
Selina Kyle もののあわれ

| Naslov: Re: Dorucak,rucak,vecera Uto Maj 15, 2018 5:32 am | |
| | |
|
 | |
error(no.23) Moderator

| Naslov: Re: Dorucak,rucak,vecera Uto Maj 15, 2018 4:21 pm | |
| ok kapiram da mi ovde tacno fale uzine hahhaha kod mene to iztgleda ovako nekako dorucak - tu bude neki suhomesnati proizvod sigurno jer sam ujutru jako gladna tu mogu ido 300g mesda da pojedem uz to obavezno salatica i hleb, hleb se trudim da gledam neki bezglutenski jer mi ne prijaju ostali al kako kad... uzina 1 - jedem voce kada ima u kuci, ali trudim se da izbegavam slatkise i slicno rucak- meso i povrce, uglavnom jedem neki specijalitet iz rerne, volim mnnogo jela sa tikvicama i povrcem i mesom tipa sarme, musaku i slicno hahah i salata uvek uzina 2 - tu jedem delikates nesto umesto grickalica, nekad grickam sir neki i salaticu tj neku povrcku vecera- i vecera mi je obimna proteinima recimo pojedem 3 jaja ili tako nesto i slicno salate... i tad budem gladna jer dodjem kuci s posla kasno i onda... | |
|
 | |
Kathy H. traljavi pocetak

Broj poruka : 10532 Horoskopski znak :  Godine : 24 Datum pristupa : 21.05.2013 Lokacija : NYC
 | Naslov: Re: Dorucak,rucak,vecera Čet Maj 17, 2018 11:42 pm | |
| Rucam i veceram u menzi, a doruckujem ili u stanu ili kupim nesto u pekari. Tako da imam redovne obroke. Trudim se i da jedem dosta voca. | |
|
 | |
Selina Kyle もののあわれ

| Naslov: Re: Dorucak,rucak,vecera Sub Dec 01, 2018 9:24 pm | |
| Ručam i večeram u menzi, obično jedan obrok dnevno imam u menzi, sve zavisi od obaveza. Kontam sad da ne doručkujem haha osim vikendom ponekad | |
|
 | |

Broj poruka : 48326 Horoskopski znak :  Godine : 26 Datum pristupa : 27.10.2009 Lokacija : Beli grad
 | Naslov: Re: Dorucak,rucak,vecera Pet Avg 14, 2020 12:53 pm | |
| Mnogo preskačem obroke, a ne mogu da se izvlačim da je to zbog obaveza sada kada radim od kuće. Lenja sam. Dajem sve od sebe da to promenim i da bar otprilike u isto vreme imam obroke. _________________ I knew who I was this morning, but I've changed a few times since then | |
|
 | |
Eddie Munson Life Goes On

Broj poruka : 109947 Horoskopski znak :  Godine : 27 Datum pristupa : 06.09.2009
 | Naslov: Re: Dorucak,rucak,vecera Pon Sep 07, 2020 1:15 pm | |
| U zadnje vreme jedem uglavnom jednom dnevno, znam da to nije dobro, ali nemam uvek vremena ni snage da nesto spremam. Moracu uskoro to da promenim. | |
|
 | |
Selina Kyle もののあわれ

| Naslov: Re: Dorucak,rucak,vecera Čet Sep 10, 2020 1:00 pm | |
| Usklađeni obroci su nešto što verovatno nikad neću da imam  Kao ni doručak. Kad god ustala, ne mogu da jedem pre 11, pa se desi da tad imam neke obaveze i onda ne stignem svakako. Ručak mi bude doručak maltene, pa ručam rano, oko 13. A večera/ručak je oko 17, 18h. Trudim se da kasno uveče ne jedem, ali (logično) često ogladnim i onda jebiga :') | |
|
 | |

| Naslov: Re: Dorucak,rucak,vecera Čet Jul 01, 2021 10:14 pm | |
| - Selina Kyle ::
- Usklađeni obroci su nešto što verovatno nikad neću da imam
 Doručkujem čim ustanem, ujutru sam previše gladna i nema šanse da ne doručkujem odmah. Ostatak dana uglavnom uopšte nisam gladna i zbog toga su mi ručak i večera uglavnom jedan obrok, negde predveče ili čak uveče. _________________ I knew who I was this morning, but I've changed a few times since then | |
|
 | |
Eddie Munson Life Goes On

Broj poruka : 109947 Horoskopski znak :  Godine : 27 Datum pristupa : 06.09.2009
 | Naslov: Re: Dorucak,rucak,vecera Uto Jul 27, 2021 11:00 am | |
| Retko kad se desava da imam tri obroka, obicno jedem jednom ili dvaput dnevno. Otkako smo se vratili u kancelariju, tesko mi je da jedem na poslu, uopste nemam apetit kad sam tamo. Uglavnom jedem nesto sitno na poslu ili ne jedem nista (osim ako sam bas mnogo gladna), jedem pre ili posle posla. Kad ne radim, nekad mi se desava da sam stalno gladna, pa po ceo dan jedem nesto, a nekad jedem jednom i to uglavnom popodne ili uvece. | |
|
 | |

| Naslov: Re: Dorucak,rucak,vecera Sre Maj 04, 2022 7:52 pm | |
| Zaista želim da se nateram da imam normalna tri obroka dnevno i mislim da bi mi to bukvalno promenilo život. Sramotno sam lenja po pitanju jela _________________ I knew who I was this morning, but I've changed a few times since then | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Dorucak,rucak,vecera  | |
| |
|
 | |
| Dorucak,rucak,vecera | |
|