| Mesta koja želite da posetite | |
|
+10Eddie Munson error(no.23) Mon amour Golden B stargirl _ladymadrid moonchild. Padme Anđela ^^ gotcha. 14 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Mad hatter užas postmoderne

Broj poruka : 48326 Horoskopski znak :  Godine : 26 Datum pristupa : 27.10.2009 Lokacija : Beli grad
 | Naslov: Mesta koja želite da posetite Pon Jul 21, 2014 1:03 pm | |
| Koje države, gradove, kulture želite da vidite, bolje upoznate? Imate li poseban razlog? Da li verujete u to da ćete ih posetiti jednom? _________________ I knew who I was this morning, but I've changed a few times since then | |
|
 | |
Kathy H. traljavi pocetak

Broj poruka : 10532 Horoskopski znak :  Godine : 24 Datum pristupa : 21.05.2013 Lokacija : NYC
 | Naslov: Re: Mesta koja želite da posetite Pon Jul 21, 2014 1:15 pm | |
| Volela bih da postim Ameriku tj. Njujork. To mi je deciji san i oduvek sam zelela da zaustavljam one zute taksije i vozikam se po celom gradu, da obilazim prodavnice ( Prada, Dolce & Gabana, Viton... ). Ne znam, sama cinjenica da u njemu zivi nekoliko miliona ljudi mi je mnogo privlacna, napustiti mali grad.
Izreal ( zbog arheoloskih istrazivanja), Portugalija, Malezija, Australija... | |
|
 | |
stargirl she belives

Broj poruka : 3825 Horoskopski znak :  Godine : 22 Datum pristupa : 22.12.2011
 | Naslov: Re: Mesta koja želite da posetite Pon Jul 21, 2014 1:51 pm | |
| Njujork i San Francisko su me oduševljavali još od malih nogu.Amsterdam,Berlin i Beč takođe.Realno,volela bih da obiđem ceo svet jer je svako mesto posebno na svoj način. | |
|
 | |
gotcha. Girls just wanna have fun

Broj poruka : 1567 Horoskopski znak :  Godine : 25 Datum pristupa : 24.10.2010
 | Naslov: Re: Mesta koja želite da posetite Pet Jul 25, 2014 3:22 pm | |
| | |
|
 | |

Broj poruka : 48326 Horoskopski znak :  Godine : 26 Datum pristupa : 27.10.2009 Lokacija : Beli grad
 | Naslov: Re: Mesta koja želite da posetite Ned Avg 03, 2014 3:29 pm | |
| Koje države, gradove, kulture želite da vidite, bolje upoznate? - Jerusalim i Moskva su na vrhu liste. Imate li poseban razlog? - Bukvalno sve u vezi ta dva grada je poseban razlog. Da li verujete u to da ćete ih posetiti jednom? - Da.
Pored Jerusalima i Moskve, volela bih da jednom posetim Rim, Firencu, London, Frankfurt, Sankt Peterburg, Enkoridž, Čikago, Cirih, Skoplje, Bukurešt.
P.S. Daj bože da nisam nešto zaboravila. :'D _________________ I knew who I was this morning, but I've changed a few times since then | |
|
 | |
Anđela ^^ Girls just wanna have fun

Broj poruka : 22138 Horoskopski znak :  Godine : 25 Datum pristupa : 24.03.2010
 | Naslov: Re: Mesta koja želite da posetite Uto Avg 26, 2014 1:52 am | |
| Ja bih posetila svaki kutak na Zemlji  Postila sam Pariz i mnogo mi je drago zbog toga  | |
|
 | |
enfant du monde Mesečeva kći

Broj poruka : 13625 Horoskopski znak :  Godine : 26 Datum pristupa : 19.12.2009
 | Naslov: Re: Mesta koja želite da posetite Pon Sep 29, 2014 4:29 am | |
| Jamajku  Sve bih želela da obiđem, samo da se putuje  | |
|
 | |
Padme ~VIP Clan~

Broj poruka : 523 Horoskopski znak :  Godine : 26 Datum pristupa : 19.11.2014
 | Naslov: Re: Mesta koja želite da posetite Pon Dec 15, 2014 1:09 pm | |
| Volela bih da obiđem ceo svet, bukvalno. Ne samo ove glavne gradove.. I da upoznam sve kulture. Da sam puna kao brod verovatno bih samo putovala. To mi je san. c: | |
|
 | |
moonchild. Fallen

Broj poruka : 8392 Horoskopski znak :  Godine : 25 Datum pristupa : 09.05.2011 Lokacija : Rivendell
 | Naslov: Re: Mesta koja želite da posetite Uto Dec 23, 2014 11:13 pm | |
| - Padme ::
- Volela bih da obiđem ceo svet, bukvalno. Ne samo ove glavne gradove..
I da upoznam sve kulture. Da sam puna kao brod verovatno bih samo putovala. To mi je san. c: Slažem se. Mislim da svaka kultura ima nešto što bi nas oduševilo, najveći san mi je da proputujem baš ceo svet. Videti i biti na mestu na kojem se odigravalo ko zna koliko toga u prošlosti mi je nekako fascinantno, na primer videti te piramide, majanske hramove, kineski zid... Promašila sam život ako ne obiđem ceo ovaj svet.  | |
|
 | |

| Naslov: Re: Mesta koja želite da posetite Sre Dec 24, 2014 11:34 am | |
| - Citat :
_________________ I knew who I was this morning, but I've changed a few times since then | |
|
 | |
_ladymadrid On the floor

Broj poruka : 494 Horoskopski znak :  Godine : 24 Datum pristupa : 06.09.2013 Lokacija : Madrid
 | Naslov: Re: Mesta koja želite da posetite Uto Jan 13, 2015 5:41 pm | |
| - Padme ::
I da upoznam sve kulture. Da sam puna kao brod verovatno bih samo putovala. To mi je san. c: Slažem se, skroz. Svakog dana otkrijem neki novi grad ili državu, tako da je lista postala ekstremno dugačka. U početku je to bilo standard Madrid, Pariz, Rim, Prag, London, Moskva, ali se ta lista svakog dana proširuje i već odavno to nisu samo glavni gradovi i neke znamenitosti, sad je to već stiglo do nekih sela. xĐ | |
|
 | |
error(no.23) Moderator

Broj poruka : 27435 Datum pristupa : 05.10.2009
 | Naslov: Re: Mesta koja želite da posetite Uto Jan 13, 2015 6:45 pm | |
| Banja luku i Barselonu sam zelela dok nisam otisla i odusevila se | |
|
 | |
stargirl she belives

Broj poruka : 3825 Horoskopski znak :  Godine : 22 Datum pristupa : 22.12.2011
 | Naslov: Re: Mesta koja želite da posetite Sub Avg 15, 2015 2:46 am | |
| Berlin, Amsterdam, Beč i Njujork u vrhu liste. Najinteresantniji mi je Maroko i njegova arhitektura i kultura kao i Egipat. Oduševljava me i Barselona i Rim u koji verovatno idem u januaru. | |
|
 | |
Selina Kyle もののあわれ

Broj poruka : 10326 Horoskopski znak :  Godine : 22 Datum pristupa : 11.10.2013
 | Naslov: Re: Mesta koja želite da posetite Sub Dec 26, 2015 11:28 pm | |
| Mnogo bih volela da posetim Sankt Peterburg. Onda nordijske zemlje, pre svega Norvešku i Island. Pa Moskva, Venecija, London, Prag, Beč, Rim...lista je predugačka! - Padme ::
I da upoznam sve kulture. Da sam puna kao brod verovatno bih samo putovala. To mi je san. c: | |
|
 | |
Selina Kyle もののあわれ

Broj poruka : 10326 Horoskopski znak :  Godine : 22 Datum pristupa : 11.10.2013
 | Naslov: Re: Mesta koja želite da posetite Sre Feb 03, 2016 1:51 pm | |
| - Dora Mar ::
- Mnogo bih volela da posetim Sankt Peterburg. Onda nordijske zemlje, pre svega Norvešku i Island. Pa Moskva, Venecija, London, Prag, Beč, Rim...lista je predugačka!
Trenutno je na vrhu liste Wigtown u Škotskoj (sa svim knjižarama u gradu)  | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Mesta koja želite da posetite  | |
| |
|
 | |
| Mesta koja želite da posetite | |
|