| Supe, čorbe | |
|
+3Eddie Munson enfant du monde Selina Kyle 7 posters |
Autor | Poruka |
---|
Mad hatter užas postmoderne

Broj poruka : 48326 Horoskopski znak :  Godine : 26 Datum pristupa : 27.10.2009 Lokacija : Beli grad
 | Naslov: Supe, čorbe Sre Nov 03, 2021 9:32 pm | |
| Volite li supe i čorbe? Da li ih redovno jedete? Koje su vam najdraže? _________________ I knew who I was this morning, but I've changed a few times since then | |
|
 | |
Selina Kyle もののあわれ

Broj poruka : 10326 Horoskopski znak :  Godine : 22 Datum pristupa : 11.10.2013
 | Naslov: Re: Supe, čorbe Sre Nov 03, 2021 11:07 pm | |
| Volite li supe i čorbe? Obožavam, mislim da su mi trenutno jedno od omiljenih jela Da li ih redovno jedete? Da, jer ih mnogo volim ahhah ne mogu da zamislim da ne jedem supu/čorbu bar jednom u 2-3 dana. Koje su vam najdraže? Skoro sve volim. Sigurno najviše volim čorbu od paradajza. U menzi služe mnogo lepe čorbe od pečuraka i od povrća  Volim i riblju čorbu, juneću i pileću supu (volim supe kakve spremaju u Sremu). Najlepša čorba koju sam u životu jela je od crnih truba (vrsta pečurki). | |
|
 | |
enfant du monde Mesečeva kći

Broj poruka : 13625 Horoskopski znak :  Godine : 26 Datum pristupa : 19.12.2009
 | Naslov: Re: Supe, čorbe Sre Nov 03, 2021 11:14 pm | |
| Kod moje mame je uvek važilo pravilo da se čorba za ručak podrazumeva pre glavnog jela. To su čorbe pune peršuna, celera, šargarepe, brokolija, i mučno mi je uvek bilo da ih jedem. Svesna sam koliko je važno unositi nešto zdravo i kuvano, ali priznajem da otkako sam u Beogradu, jako retko jedem supe i čorbe. | |
|
 | |
Eddie Munson Life Goes On

Broj poruka : 109947 Horoskopski znak :  Godine : 27 Datum pristupa : 06.09.2009
 | Naslov: Re: Supe, čorbe Ned Nov 07, 2021 7:37 am | |
| Volim supe i corbe, ali ih ne jedem bas cesto. Najvise volim junecu i pilecu supu/corbu od paradajza, pecuraka, karfiola. | |
|
 | |
Kathy H. traljavi pocetak

Broj poruka : 10532 Horoskopski znak :  Godine : 24 Datum pristupa : 21.05.2013 Lokacija : NYC
 | Naslov: Re: Supe, čorbe Ned Nov 07, 2021 10:41 pm | |
| Obozavam da ih jedem, corbe malo vise od supa. Najvise volim one koja mama spremi sa povrcem i zacinima bez mesa. Takodje jako volim riblje corbe i paradajz corbe koje su malo ljute. Isto jako volim potaz i uz to dvopek. I naravno bakina domaca bela corba. | |
|
 | |
Mad hatter užas postmoderne

Broj poruka : 48326 Horoskopski znak :  Godine : 26 Datum pristupa : 27.10.2009 Lokacija : Beli grad
 | Naslov: Re: Supe, čorbe Pet Nov 12, 2021 3:03 am | |
| Volite li supe i čorbe? - Selina Kyle ::
- Obožavam, mislim da su mi trenutno jedno od omiljenih jela
 Posebno čorbe. Da li ih redovno jedete? Da. Koje su vam najdraže? Riblja, a najređe je jedem jer ne umem da spremim  Od onih koje umem da spremim najviše volim od paradajza. _________________ I knew who I was this morning, but I've changed a few times since then | |
|
 | |
Mon amour La curiosidad mató al gato

Broj poruka : 35857 Horoskopski znak :  Godine : 31 Datum pristupa : 14.10.2010 Lokacija : Bratislava
 | Naslov: Re: Supe, čorbe Pet Nov 12, 2021 11:23 am | |
| Supe jedem slabo, ali čorbice obožavam. Najčešće pravim čorbe od mešanog povrća. I budu baš ukusne. Nekad se desi da dodam i paradajz sos. Pravim čorbe i od sočiva, krompira i pasulja, ali ne često. _________________  | |
|
 | |
error(no.23) Moderator

Broj poruka : 27435 Datum pristupa : 05.10.2009
 | Naslov: Re: Supe, čorbe Pet Nov 12, 2021 5:07 pm | |
| Volite li supe i čorbe? Volim jako! Da li ih redovno jedete? minimum jednom nedeljno u obliku supe ili corbice ali jedem kuvana jela sa corbicom ne znam koliko se to racuna haha Koje su vam najdraže? najdraze su mi one sa mesom
| |
|
 | |
Selina Kyle もののあわれ

Broj poruka : 10326 Horoskopski znak :  Godine : 22 Datum pristupa : 11.10.2013
 | |
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Supe, čorbe  | |
| |
|
 | |