| Salate | |
|
+3Selina Kyle Kathy H. Eddie Munson 7 posters |
Autor | Poruka |
---|
Mad hatter užas postmoderne

Broj poruka : 48326 Horoskopski znak :  Godine : 26 Datum pristupa : 27.10.2009 Lokacija : Beli grad
 | Naslov: Salate Čet Nov 04, 2021 1:47 am | |
| Volite li salate? Da li ih često jedete? Koje su vam najdraže? _________________ I knew who I was this morning, but I've changed a few times since then | |
|
 | |
Eddie Munson Life Goes On

Broj poruka : 109947 Horoskopski znak :  Godine : 27 Datum pristupa : 06.09.2009
 | Naslov: Re: Salate Pet Nov 05, 2021 12:27 pm | |
| Volim salate, ali ih ne jedem cesto, jer me mrzi da napravim Najvise volim kupus salatu, paradajz/krastavac salatu, a moze i to sa dodatkom luka, paprike i sira. Volim i cveklu i rotkvice. Ne znam da li ovo ide u obrok salate ili ovu temu, ali obozavam i urnebes, mimoza salatu i rusku. | |
|
 | |
Kathy H. traljavi pocetak

Broj poruka : 10532 Horoskopski znak :  Godine : 24 Datum pristupa : 21.05.2013 Lokacija : NYC
 | Naslov: Re: Salate Ned Nov 07, 2021 10:44 pm | |
| Salate su moje definitivno omiljeno jelo. Jako volim da mesam razlicito povrce i zacine. I mnogo volim da seckam i rendam povrce. Obavezno dodajem maslinovo/avokadovo ulje i balsamico sirce. Omiljena mi je cezar salata, ali nju ne jedem cesto. | |
|
 | |
Selina Kyle もののあわれ

Broj poruka : 10326 Horoskopski znak :  Godine : 22 Datum pristupa : 11.10.2013
 | Naslov: Re: Salate Pon Nov 08, 2021 12:44 pm | |
| Volite li salate? Da li ih često jedete?Volim. Jedem ih svakodnevno. Koje su vam najdraže?Obožavam sve, ali iskreno meni je jednostavna zelena salata neprevaziđena. Prosto je obožavam. Sa malo maslinovog ulja i balzamiko ili jabukovim sirćetom i to je to  | |
|
 | |

Broj poruka : 48326 Horoskopski znak :  Godine : 26 Datum pristupa : 27.10.2009 Lokacija : Beli grad
 | Naslov: Re: Salate Pet Nov 12, 2021 3:16 am | |
| Obožavam salate, sve ih volim i ne znam kako da izaberem omiljenu  Jedem svakog dana, uz svaki obrok. - Selina Kyle ::
- meni je jednostavna zelena salata neprevaziđena
 Volim sveži paradajz, šargarepu i papriku, volim šopsku i sve varijante šopske koje postoje (jer im ne znam imena:-D) i volim bilo šta iz turšije. Obožavam rusku salatu sa makaronama. _________________ I knew who I was this morning, but I've changed a few times since then | |
|
 | |
Mon amour La curiosidad mató al gato

Broj poruka : 35857 Horoskopski znak :  Godine : 31 Datum pristupa : 14.10.2010 Lokacija : Bratislava
 | Naslov: Re: Salate Pet Nov 12, 2021 11:16 am | |
| Volim razne salate, prvenstveno jer su zdrave. Volim salatu od krastavaca, kupusa i rotkvica. Takođe volim od paradajza i krastavaca ili samo paradajza. Nekad volim da dodam sir i jogur. Volim da napravim i salatu od crnog luka i unutra se dodaju samo ulje i sirće. To je valjda to. _________________  | |
|
 | |
error(no.23) Moderator

Broj poruka : 27435 Datum pristupa : 05.10.2009
 | Naslov: Re: Salate Pet Nov 12, 2021 5:12 pm | |
| Volite li salate? volim narocito one vitaminske i sa vocem Da li ih često jedete? svaki dan se trudim da ih jedem Koje su vam najdraže? najdraze su mi vitaminske
| |
|
 | |
enfant du monde Mesečeva kći

Broj poruka : 13625 Horoskopski znak :  Godine : 26 Datum pristupa : 19.12.2009
 | Naslov: Re: Salate Čet Nov 18, 2021 11:12 pm | |
| Volim baš, nijedan obrok mi nije potpun ako nema salate. Omiljena mi je zelena salata, a volim i kupus salatu i takozvanu srpsku salatu. Kada ima turšije, i to mi je super kao salata, posebno karfiol. Za mene je salata isključivo salata napravljena od povrća; rusku i cezar salatu baš volim, ali meni to nisu salate  | |
|
 | |

| Naslov: Re: Salate Sre Maj 04, 2022 7:50 pm | |
| - enfant du monde ::
- Volim baš, nijedan obrok mi nije potpun ako nema salate. Omiljena mi je zelena salata, a volim i kupus salatu i takozvanu srpsku salatu.
- enfant du monde ::
- Za mene je salata isključivo salata napravljena od povrća
_________________ I knew who I was this morning, but I've changed a few times since then | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Salate  | |
| |
|
 | |
| Salate | |
|