| Bioskop | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Mad hatter užas postmoderne

Broj poruka : 48326 Horoskopski znak :  Godine : 26 Datum pristupa : 27.10.2009 Lokacija : Beli grad
 | Naslov: Bioskop Sub Nov 27, 2021 10:37 am | |
| Da li volite bioskope? Koliko često idete? Sa kime najviše volite da odlazite u bioskop? _________________ I knew who I was this morning, but I've changed a few times since then | |
|
 | |
enfant du monde Mesečeva kći

Broj poruka : 13625 Horoskopski znak :  Godine : 26 Datum pristupa : 19.12.2009
 | Naslov: Re: Bioskop Sub Nov 27, 2021 10:51 pm | |
| Mnogo volim bioskope, ali sad zbog pandemije uopšte ne idem. Poslednje što sam gledala u bioskopu bio je Once upon a time in Hollywood. Da se ja pitam, svaki bih film gledala u bioskopu, makar sama. Zapravo mi je i želja da odlazim sama u bioskop kad god mi padne na pamet. | |
|
 | |
Kathy H. traljavi pocetak

Broj poruka : 10532 Horoskopski znak :  Godine : 24 Datum pristupa : 21.05.2013 Lokacija : NYC
 | Naslov: Re: Bioskop Čet Dec 02, 2021 1:38 am | |
| - enfant du monde ::
- Mnogo volim bioskope, ali sad zbog pandemije uopšte ne idem. Da se ja pitam, svaki bih film gledala u bioskopu, makar sama. Zapravo mi je i želja da odlazim sama u bioskop kad god mi padne na pamet.
Baš imam želju da sama idem u bioskop. | |
|
 | |
Mad hatter užas postmoderne

Broj poruka : 48326 Horoskopski znak :  Godine : 26 Datum pristupa : 27.10.2009 Lokacija : Beli grad
 | Naslov: Re: Bioskop Čet Dec 02, 2021 4:53 am | |
| Baš ne volim bioskope. Projekcije filmova na otvorenom volim i jedva čekam da se organizuju ponovo c: _________________ I knew who I was this morning, but I've changed a few times since then | |
|
 | |
enfant du monde Mesečeva kći

Broj poruka : 13625 Horoskopski znak :  Godine : 26 Datum pristupa : 19.12.2009
 | Naslov: Re: Bioskop Ned Dec 05, 2021 12:43 am | |
| Želja mi je da odem u drive in bioskop nekad. | |
|
 | |
Selina Kyle もののあわれ

Broj poruka : 10326 Horoskopski znak :  Godine : 22 Datum pristupa : 11.10.2013
 | Naslov: Re: Bioskop Sub Dec 25, 2021 1:05 am | |
| Da li volite bioskope? Kad sam bila mlađa baš sam volela. Sad i ne toliko, valjda jer mi je žao da dajem novac za film koji mogu da pogledam onlajn besplatno  ali kad imam s kim i kad je neki dobar film uvek se lepo provedem. Tako da mislim da još uvek volim bioskope. Hahahhah Koliko često idete? Za vreme pandemije sam otišla dva puta, a ni pre pandemije nisam išla nešto češće. Sa kime najviše volite da odlazite u bioskop? Ne znam, najčešće idem sa dečkom, ali volim da odem s bilo kim. Bila sam i sama, ali bila je gužva tog dana u sali, i nije mi bio neki provod, koliko se sećam - enfant du monde ::
- Želja mi je da odem u drive in bioskop nekad.
| |
|
 | |
error(no.23) Moderator

Broj poruka : 27435 Datum pristupa : 05.10.2009
 | Naslov: Re: Bioskop Čet Jan 06, 2022 3:49 pm | |
| Da li volite bioskope? obozavam Koliko često idete? trudim se jednom u mesec i po najmanje Sa kime najviše volite da odlazite u bioskop? volim da idem sa prijateljima, jednim parom koji cesto dolazi, najboljom prijateljciom, drugom | |
|
 | |
Eddie Munson Life Goes On

Broj poruka : 109947 Horoskopski znak :  Godine : 27 Datum pristupa : 06.09.2009
 | Naslov: Re: Bioskop Uto Jan 25, 2022 12:43 pm | |
| - enfant du monde ::
- Mnogo volim bioskope, ali sad zbog pandemije uopšte ne idem. Da se ja pitam, svaki bih film gledala u bioskopu, makar sama.
- enfant du monde ::
- Želja mi je da odem u drive in bioskop nekad.
Slazem se, s tim sto u zadnje vreme nisam mnogo isla i zato sto nije bilo nista preterano zanimljivo da se gleda. Inace obozavam da idem u bioskop, ali dugo nisam isla  Najvise volim da idem sa Novakom, a isla sam 2,3 puta i sama i bilo mi je sasvim okej. | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Bioskop  | |
| |
|
 | |
| Bioskop | |
|